Activiteiten

Activiteiten

Kabelwerken

Kabels trekken… ons ding! Waar anderen dikwijls hun neus voor ophalen, gaan wij de uitdaging aan. Kleine werven van één dag of grotere projecten… Wij bij NIDO bekijken ze allemaal.

Aan verscheidenheid ook geen gebrek: in sleuven, op kabelbanen, kabelracks, in tunnels, kokers of schachten, vals plafond of computervloeren, zelfs in dagmijnen… Voor alles vinden we wel een oplossing!

Ook bij het type kabel gaan we voor een zeer breed gamma: van de kleinste glasvezel over data- en stuurkabels naar laagspanning, middenspanning en hoogspanning tot 150kV… van de minuscule microvezel tot een sectie van 2000mm². We beheersen hiervoor de verschillende technieken.

Grondwerken

Moeten uw kabels ondergronds gelegd worden, dan kan je bij ons ook terecht. Uitbreken én herstellen van verhardingen, graven van sleuven… wij bekijken het samen met u en voeren dit volgens uw wensen uit.

Planaanvragen, grondonderzoek, detectie en sonderingen… zaken vooraf die net zo belangrijk zijn als de eigenlijke werken en de volledige herstelling in zijn oorspronkelijke staat (of beter)!

Lijkt een onderboring een betere oplossing? Kleine onderboringen doen we in eigen beheer, terwijl we voor grotere onderboringen een onderaannemer inzetten zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Grote uitgravingen of specifiek grondverzet behoren niet tot de basisactiviteiten van NIDO.

Gerelateerde werken

Wenst u een ondergronds buizen netwerk aan te leggen, trekputten (al dan niet op maat) of allerlei andere leidingen te voorzien? Heb je nood aan betonnen sokkels, het plaatsen van palen of een kleine fundering?

Vraag het ons en we kunnen u meestal wel helpen. Zo veel mogelijk in eigen beheer en met de door u gewenste kwaliteitseisen.

Echter voor montage van kabelbanen of elektrische aansluitingen kunnen we u niet helpen.